Spring til indhold
INTERNETSIDE » CO-RO A/S

CO-RO A/S

CO-RO A/S

CO-RO A/S er en førende virksomhed inden for produktion og salg af frugtbaserede drikkevarer. Virksomheden har hovedsæde i Frederikssund, Danmark, og det er herfra, at dens brede sortiment af produkter, der bliver distribueret til kunder over hele verden.

CO-RO A/S har en solid portefølje af brands, herunder Sunquick, Sun Lolly, Sun Top, og Sip Sap. Sunquick er velkendt for sin koncentrerede frugtsaft, der kan blandes med vand for at lave en forfriskende drik. Denne frugtsaft kommer i en række forskellige smagsvarianter, inklusive orange, æble, mango og mange flere. Sun Lolly er kendt for sine frysbare juice-baserede is, der er elsket af børn og voksne. De kommer i forskellige frugtsmag, herunder jordbær, tropisk og kola. Sun Top tilbyder klar-til-drik frugtsafter i praktiske bokse, ideelle til børns frokostbokse. Sidst men ikke mindst, Sip Sap tilbyder en række naturlige og sunde sirup-produkter, der kan anvendes til mange forskellige formål, såsom bagning eller som et sødende supplement til drikkevarer.

CO-RO’s produkter kommer i forskellige former for emballage, der passer til produktets karakter og brug. Sunquick koncentrat kommer i en praktisk glaskrukke, der hjælper med at bevare friskheden og smagen af produktet. Sun Lolly isene kommer i individuelle plastikposer, der nemt kan placeres i fryseren. Sun Top juices kommer i miljøvenlige kartonemballager, der er lette at bære og genbruge, mens Sip Sap sirupperne er pakket i praktiske plastflasker.

Størrelsen på emballagen varierer afhængigt af produktet. For eksempel kommer Sunquick koncentraterne typisk i en 840 ml glaskrukke, mens Sun Lolly isene kommer i poser på omkring 65 ml hver. Sun Top juices er tilgængelige i 250 ml kartoner, og Sip Sap sirupper kommer i en 700 ml flaske.

CO-RO A/S’ hovedkontor er beliggende på Holmensvej 11, DK-3600 Frederikssund, Danmark. Fra dette sted bliver virksomhedens produkter distribueret til forskellige markeder rundt om i verden.

Når det kommer til virksomhedens placering i forhold til andre større byer i regionen, er det værd at bemærke, at Frederikssund ligger ca. 45 km nordvest for København, Danmarks hovedstad. Afstanden fra Frederikssund til Hillerød, en anden større by i regionen, er omkring 20 km, mens Roskilde, en historisk by kendt for sin gamle katedral og vikingeskibsmuseum, ligger omkring 35 km sydvest for Frederikssund.

CO-RO A/S har enstærk tilstedeværelse i det danske marked, og virksomhedens produkter er blevet en fast del af mange danskeres hverdag. Med en historie, der går mere end 75 år tilbage, har CO-RO A/S opbygget en solid erfaring og viden inden for produktion og distribution af frugtbaserede drikkevarer. Deres dedikation til kvalitet og innovation, sammen med deres forståelse for forbrugernes behov og præferencer, har gjort dem til en af de mest velkendte og respekterede virksomheder i branchen.

Frederikssund er hjemsted for flere større produktionsvirksomheder, der spænder over en bred vifte af industrier. Her er et par af de mest bemærkelsesværdige:

1. Novo Nordisk: Verdens førende inden for diabetesbehandling, Novo Nordisk er en global sundhedsplejevirksomhed med specialisering i udvikling af innovative og effektive terapier for diabetes, fedme og sjældne blod- og endokrine sygdomme.

2. Alfa Laval: En svensk virksomhed, der har en stor produktionsfacilitet i Frederikssund. De producerer og leverer en bred vifte af udstyr til varmeveksling, adskillelse og fluid håndtering, der anvendes i forskellige industrier verden over.

Når det kommer til fødevareproduktionsvirksomheder, er Frederikssund også hjemsted for flere virksomheder:

1. Danæg Products A/S: Danæg er en kendt leverandør af ægprodukter til detail- og foodservice-markedet. Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter, herunder skalfri æg, pasteuriserede ægprodukter og æggehvider.

2. Frederikssund Canning A/S: En mindre virksomhed, der specialiserer sig i produktion og distribution af dåsevarer, primært fiskeprodukter.

 

Produktionsprofil - den vigtigste information

Produktion af læskedrikke, koncentrater til læskedrikke og forskellige varianter heraf – inklusive med mælk – gennem pasteurisering, pakket i glas- eller HDPE-flasker, mursten og tetraeder kartoner. Produktion af blandinger i B2B-emballage (oktoboks, tromle).

Virksomhedens placering

Kontakt os:

Vi har gjort alt for at sikre, at ovenstående oplysninger er nyttige og korrekte. Hvis du ønsker at foreslå ændringer til ovenstående tekst, bedes du kontakte os: info@sigma-lab.dk

sigma-lab.dk er et mærke, der ejes af Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA, Jezycka 44a/5, 60-865 Poznan, Polen.
VAT ID: PL6661925548

Kontakt